Minden vezető álma egy olyan rendszer, amely gyorsan, egyszerűen, átláthatóan és megbízhatóan tud információt szolgáltatni a cég állapotáról. Ez teljesen természetes igény, amely megvalósítása a VisualClasp rendszerrel elérhető.

A meglévő vállalatirányítási rendszerét kiegészítheti a VisualClasp üzleti intelligencia rendszerrel, és olyan valós idejű kontrolling eszközt kap, amellyel a meglévő vállalatirányítási rendszeréből kinyerheti a szükséges információt.

Ezeket az adatokat megjelenítheti egymás mellett táblázatban, vagy különféle grafikonokban. Így szinte egy szempillantás alatt láthatja cége főbb mérőszámait. Nem csak benn a cég telephelyén, hanem bárhonnan a világban. Csak egy internet elérés szükséges és a biztonságos hozzáféréssel akár tárgyalás, kiállítás, vagy üdülés közben is pár másodperc alatt képbe kerül a cége aktuális állapotát tekintve.

Adatforrások

ExcelElemzés
Foxpro - DBFElemzés
FirebirdElemzés
MySQLElemzés
MariaDBElemzés
MSSQLElemzés
ORACLEElemzés
PostgreSQLElemzés

Mitől jó a VisualClasp üzleti intelligencia szoftver?

Attól, hogy könnyen és gyorsan betölthető és elérhető minden adat, amire szükségünk lehet. Ettől igazán hasznos ez az eszköz, hiszen egy adott döntés pillanatában is információt tudunk kinyerni egy olyan adathalmazból, amiből más esetben akár hetek vagy hónapok lennének szükségesek, hogy megkapjuk az adott elemzést.

A rendszer egyszerűen kezelhető és gyorsan megtanulható, így minden alkalmazott tudja használni a vállalkozásunknál, ezzel biztosítjuk a megfelelő működést és egyszerűsítjük az alkalmazottak döntéshozatalát, döntés előkészítését is.

A kimutatások elérését megfelelő jogosultsággal védjük az illetéktelen hozzáférésektől. Mindenki csak azokat a kimutatásokat látja, amelyek elérésére jogosult.

Egyszerre több adatbázis adatai elemezhetőek, így egy vegyes rendszerben is lehet egységes kimutatásrendszert kialakítani. Ha változik a kimutatásrendszer alatti vállalatirányítási rendszer, akkor az ismerős kimutatásokat továbbra is használhatjuk, csak az új vállalatirányítási rendszerhez kell megoldani a hozzáillesztést.

A rendszer nem csak összesített adatokkal szolgál, hanem képes arra is, hogy megmutassa, hogy egy összesített adat milyen részekből tevődik össze. Ezt hívjuk adatbányászatnak, amely nagyon hasznos eszköz a szokásostól eltérő információ okának a feltárásában.

Fordítások

MagyarDemó
AngolDemó