Mielőtt döntene mindenképpen nézze meg a rendszert működés közben.

A bemutató (DEMO) változat pontosan azt a célt szolgálja, hogy Ön megtekinthesse a program működését. Lehetősége van minden menüpont kipróbálására.
Az egyetlen kikötés, hogy minden menüpontnál olvasási jogosultsága van. Így nem tud új elemet felvenni, egy meglévőt módosítani, illetve törölni. Ez azért van így, hogy minden érdeklődő ugyanazt az előre átgondol és elkészített változatot kapja, amely elősegítheti a megfelelő döntése meghozatalában.

A bemutató változat megtekintését nem kötjük semmilyen feltételhez. Nincs kötelező email cím megadás, nincs kötelező hírlevélre feliratkozás. Csak egyszerűen kattintson rá a megfelelő gombra és máris a CivisCloud rendszert láthatja és használhatja.

Demó elérési lehetőségei

Magyar nyelvűDemó
Angol nyelvűDemóHa saját felhasználónévvel szeretne bejelentkezni a DEMO programba és a saját beállításait szeretné elmenteni, akkor a “Kapcsolat” oldalon jelezze számunkra, és az “Üzenet” részbe írja be a kért felhasználónevet. A tárgyba írja be: Felhasználónév kérés.

Ha tudjuk teljesíteni a kérését, akkor email-ben elküldjük Önnek a kért felhasználónevet és az általunk adott jelszót.Kérem ne feledje! Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, és munkatársaink készséggel segítenek Önnek.

Legyen szép napja!