InformációTudjuk, hogy egy új rendszer kiválasztása és bevezetése nem könnyű feladat. Ezért is szeretnénk megosztani Önnel néhány alapvető információt a CivisCloud vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatosan.

Nem törekedtünk a teljességre, hiszen akkor órákat kellene a képernyő előtt töltenie. Mi inkább arra buzdítjuk, hogy éljen azzal a lehetőséggel, hogy kérdez tőlünk, ha az alábbi információkkal kapcsolatosan kérdése merül fel.
Egyszerű kezelő felület

A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektettünk a felület ergonómiai elrendezésére. Egyszerű, letisztult felület biztosítja, hogy a fontos információk legyenek hangsúlyosak a képernyőn:

Elemzés

A program adta lehetőségek közül kiemeljük most azokat, amelyek egyszerűsítik és gyorsítják a mindennapokban a program kezelését:

– Kedvencek használata kiválthatja a menük használatát

– Fülek használata egyszerűsíti és láthatóvá teszi a legfontosabb teendőket

– Menü elrejtése megnagyobbítja a kezelő felületet


Jogosultsági szintek

Nem kétséges, hogy egy rendszer nem működhet megfelelően jogosultság rendszer működtetése nélkül. nem minden felhasználónak kell mindent látnia és mindent csinálnia. A CivisCloud vállalatirányítási rendszer kétféle szinten biztosítja a megfelelő működést.

Menü szintű jogosultság

Felhasználói szerepkörök között ki tudjuk osztani a feladatokat. ki mit csinálhat, kinek mire van szüksége a munkája elvégzéséhez.

Elemzés

A kiosztás után a felhasználó bejelentkezéskor már csak azokat a menü elemeket látja, amelyekre szüksége van. A többi nem zavarja a munkájában. Ezzel tudjuk a menedzsment felé biztosítani, hogy egy gombnyomásra minden szükséges információ rendelkezésére álljon. Nem kell a menüpontok között megkeresni a szükségeset, csak a bejelentkezéssel egy időben lefutó lekérdezések eredményét elemeznie.

Kimutatás és sor szintű jogosultság

Az elkészült kimutatásokat személyre lehet szabni. A cég top menedzsere olyan információkat is láthat, amelyet a diszpécser nem. Ezt könnyű belátni, a program pedig biztosítja.

Elemzés

Minden egyes kimutatáshoz meg lehet adni azokat a felhasználókat, akik az adott kimutatással dolgozhatnak. Mindenki csak azt láthatja, amire jogosultságot adunk.

Szükség lehet az adatok tartalma szerinti (sor szintű) jogosultság beállítására, amelyet a rendszer feldolgozás közben képes kezelni (szervezet, munkaszám, stb.).


Többnyelvű elérhetőség

A CivisCloud vállalatirányítási rendszert úgy terveztük, hogy annak kezelése, így a kezelő felülete elérhető legyen minél szélesebb körben.
Jelenleg az alábbi lehetőségek vannak:

Fordítások

MagyarDemó
AngolDemó

Azt is biztosítjuk, hogy a a rendszert egy cégen belül a különböző felhasználók különböző nyelven használhassák.
Ehhez a rendszeren belüli felhasználónál megadhatjuk a kívánt nyelvet:

Elemzés

A felhasználó a következő bejelentkezésekor automatikusan a megadott nyelvnek megfelelő feliratokkal használhatja a programot.