CivisCloud-Keretrendszer

Keretrendszer (Frame)

A CivisCloud programcsalád a legmodernebb WEB-es technológia felhasználásával készült és lehetőséget nyújt a felhasználók számára, amely segítségével a világ bármely részéből elérhetőek a program által nyújtott szolgáltatások.

Tovább...
CivisCloud-Logisztika

Logisztika (Logistics)

A logisztika modul tartalmaz minden raktári mozgással kapcsolatos funkciót. természetesen ez a modul nagyon szorosan kapcsolódik a számlázó modulhoz, amellyel nem csak fizikai, hanem logikai összefüggéseket is lehet építeni.

Tovább...
CivisCloud-Kereskedelem

Kereskedelem (Sales)

A kereskedelem modul megkönnyíti a szállítókkal és a vevőkkel való kapcsolattartást. Itt elkészítheti az ajánlatait, rendeléseit, valamint fogadhatja a partnerei ajánlatait és rendeléseit. Az ajánlatokhoz és rendelésekhez állapotot rendelhet hozza, így naprakészen láthatja a kereskedelmi rendszerének minden változását. Az ajánlatokhoz,

Tovább...
CivisCloud-Banki utalás

Banki utalás (Bank transfer)

Banki terminállal rendelkezik? Akkor ne kézzel vigye be a terminálba az utalandókat, hanem egyszerűen a banki utalás modul segítségével. Nincs téves és dupla utalás és a banki kivonat visszavétele is egyszerűsödik.

Tovább...
CivisCloud-Tárgyi eszköz

Tárgyi eszköz (Fixed assets)

A cég tulajdonában lévő eszközök nyilvántartása, kimutatása, kezelése nem egyszerű feladat, szükség van egy megfelelő rendszerre, amely ezeket a feladatokat pontosan, egyszerűen el tudja látni.

Tovább...
CivisCloud-Étkeztetés

Étkeztetés (Catering)

Egy iskolánál, óvodánál fontos az étkezések kezelése, a napi adagok jelentése a konyha felé. Így kezelni kell a rendeléseket, azok lemondását, a rendelésekből a számla elkészítését egészen azok kiegyenlítéséig.

Tovább...
CivisCloud-Egyházi ügyek

Egyházi ügyek (Church management)

A gyülekezeteknél (felekezetektől függetlenül) sok olyan tevékenység folyik, amelyeket ezzel a modullal tudunk támogatni. A gyülekezeteknél számon tarthatják a tagokat, házaspárokat, gyermekeket és a hozzájuk tartozó fontosabb szakrális eseményeket.

Tovább...
CivisCloud-Számlázás

Számlázás (Invoice)

A számlázó modul ellátja a számlázással kapcsolatos teendőket és a speciális funkcióinak köszönhetően az értékesítést hatékonyan segíti. Így Ön biztos lehet vevői gyors és szakszerű kezelésében.

Tovább...
CivisCloud-Pénzügy

Pénzügy (Finance)

Szeretné követni cége pénzügyi mozgásait? Ha igen, akkor ezt a pénzügyi modulon keresztül egyszerűen és átláthatóan megteheti. Nincs több elfelejtett kifizetés. Előre láthatja cége várható pénzmozgásait.

Tovább...
CivisCloud-Könyvelés

Könyvelés (Accounting)

Ez a modul az analitikus modulokat összefogva képes elvégezni a könyvelési feladatokat. Önnek csak a könyvelési szabályokat kell beállítania és a könyvelési modul gyorsan és tévesztés nélkül elvégzi a könyvelési feladatok nagy részét.

Tovább...
CivisCloud-Beruházás

Beruházás (Investment)

A tárgyi eszközök használatba vételéig néha sok minden szükséges. Elég csak egy lakásépítésre gondolnunk. Sok számla, költség, illeték gyűlik össze az átadásig. Ez a modul ezeket a beruházásokat követi és teszi ezeket átláthatóvá.

Tovább...
CivisCloud-Szerviz

Szerviz (Service)

Egy gépgyártó és értékesítő cég folyamatosan kapcsolatban áll a gépeit használó emberekkel. Szükség van a gépek beüzemelésére, javítására, kopó alkatrészek pótlására.

Tovább...
CivisCloud-Üzleti intelligencia

Üzleti intelligencia (BI)

Minden vezető álma egy olyan rendszer, amely gyorsan, egyszerűen, átláthatóan és megbízhatóan tud információt szolgáltatni a cég állapotáról. Ez teljesen természetes igény, amely megvalósítása a VisualClasp rendszerrel elérhető.

Tovább...

További információért kérjük kattintson a Segítünk gombra

Segítünk

Referenciák

Mezőgazdaság:
Dairy-Dáv Kft
Farmgép Kft
Ökotej Zrt
Kereskedelem:
GOYO Kft
Techno-Trade Kft
Complex-palett Kft
Szolgáltatóipar:
UNISZOL-Létesítménygazdálkodási Zrt.


Önkormányzat:
Debreceni Képző Központ Nonprofit Közhasznú Kft
DENOK Nonprofit Kft
Egyház:
Tiszántúli Református Egyházkerület
Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség