Üzleti intelligenciaMinden vezető álma egy olyan rendszer, amely gyorsan, egyszerűen, átláthatóan és megbízhatóan tud információt szolgáltatni a cég állapotáról. Ez teljesen természetes igény, amely megvalósítása a VisualClasp rendszerrel elérhető.

A meglévő vállalatirányítási rendszerét kiegészítheti a VisualClasp üzleti intelligencia rendszerrel, és olyan valós idejű kontrolling eszközt kap, amellyel a meglévő vállalatirányítási rendszeréből kinyerheti a szükséges információt.

Ezeket az adatokat megjelenítheti egymás mellett táblázatban, vagy különféle grafikonokban. Így szinte egy szempillantás alatt láthatja cége főbb mérőszámait. Nem csak benn a cég telephelyén, hanem bárhonnan a világban. Csak egy internet elérés szükséges és a biztonságos hozzáféréssel akár tárgyalás, kiállítás, vagy üdülés közben is pár másodperc alatt képbe kerül a cége aktuális állapotát tekintve.


· Meglévő vállalatirányítási rendszere nem nyújt kellő információt a döntéseihez?

· A listák tömkelege elborítja az íróasztalát és nem egyszerű a megfelelő adat megtalálása?

· Nincs válasz a „miből jön” kérdésre?

VisualClasp Üzleti elemző rendszerünk egyszerű és hatékony segítséget nyújt a fenti kérdések megválaszolásában!

Komolyan gondoljuk, a VisualClasp által adott lehetőségekkel Ön bármikor, bárhonnan a legfrissebb adatait elemezheti.


pros_columnchartLehetősége nyílik, hogy egy kötetlen üzleti megbeszélést ne az iroda falai között, hanem egy sokkal fesztelenebb helyen tartson meg. Nem köti a kezét az iroda zártsága, mert az adatait megtekintheti és megmutathatja üzleti partnereinek egy kávé közben.

Vannak döntések, amelyek ilyen kötetlen környezetben sokkal könnyebben meghozhatóak. Mi biztosítjuk a döntéshez szükséges pontos, megbízható adatokat.


pros_multichart1Pihenés közben jönnek a legjobb ötletek. Nem kell ilyenkor sem kapkodnia, kocsiba szállnia és bemenni az irodába, hogy elvégezze a szükséges elemzéseket. Nem kell a kollégáit mozgósítania, hogy tegyenek félre mindent és az Ön kimutatásaihoz szükséges háttér számításokat végezzék el.

Egyszerűen jelentkezzen be az üzleti intelligencia rendszerbe bárhonnan az internet segítségével, dolgozza ki az ötletét. Velünk időt és munkát takarít meg.

Vegye igénybe szaktudásunkat az alábbi területeken:
– Több tíz éves tapasztalattal a hátunk mögött segítünk eldönteni, hogy milyen is legyen az új rendszer
– Olyan tanácsokkal látjuk el, amelyekkel időt, pénzt, energiát takaríthat meg
– Munkatársaink tudása elősegíti, hogy minél gyorsabban hozzájuthasson a megfelelő adatokhoz
– Az Ön igényeinek megfelelő információkat hozzuk elő ahhoz, hogy tényleg egy gombnyomás elég legyen átlátni a főbb folyamatokatMitől jó a VisualClasp üzleti intelligencia szoftver?

Attól, hogy könnyen és gyorsan betölthető és elérhető minden adat, amire szükségünk lehet. Ettől igazán hasznos ez az eszköz, hiszen egy adott döntés pillanatában is információt tudunk kinyerni egy olyan adathalmazból, amiből más esetben akár hetek vagy hónapok lennének szükségesek, hogy megkapjuk az adott elemzést.

A rendszer egyszerűen kezelhető és gyorsan megtanulható, így minden alkalmazott tudja használni a vállalkozásunknál, ezzel biztosítjuk a megfelelő működést és egyszerűsítjük az alkalmazottak döntéshozatalát, döntés előkészítését is.

A kimutatások elérését megfelelő jogosultsággal védjük az illetéktelen hozzáférésektől. Mindenki csak azokat a kimutatásokat látja, amelyek elérésére jogosult.

Egyszerre több adatbázis adatai elemezhetőek, így egy vegyes rendszerben is lehet egységes kimutatásrendszert kialakítani. Ha változik a kimutatásrendszer alatti vállalatirányítási rendszer, akkor az ismerős kimutatásokat továbbra is használhatjuk, csak az új vállalatirányítási rendszerhez kell megoldani a hozzáillesztést.

A rendszer nem csak összesített adatokkal szolgál, hanem képes arra is, hogy megmutassa, hogy egy összesített adat milyen részekből tevődik össze. Ezt hívjuk adatbányászatnak, amely nagyon hasznos eszköz a szokásostól eltérő információ okának a feltárásában.


Adatforrások

ExcelElemzés
Foxpro - DBFElemzés
FirebirdElemzés
MySQLElemzés
MariaDBElemzés
MSSQLElemzés
ORACLEElemzés
PostgreSQLElemzés