Megtaláljuk a legjobb megoldást vállalkozása számára!

CivisCloud-Tanulmány

Rendelés

Ingyenes tanulmány letöltése

Köszönjük, hogy bizalommal fordult hozzánk. Tudjuk tapasztalatból, hogy az általunk bejárt út segít mások előtt álló bevezetési feladatok átgondolásában. Szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat mert hisszük, hogy ezek az információk hasznosak lesznek Önnek.

A tanulmány letölthető: ERP bevezetés

Részlet a tanulmányból:

Az emberi tényezők

Az ERP bevezetésben a legfontosabb láncszem maga az ember. Tehát ezzel az erőforrással kell a legtöbbet foglalkozni. Az Ő igényeit kell, hogy kiszolgálja a rendszer.

A munkatárs az, aki a pontos adatokat szolgáltatja. Ő az, aki a „főnök” kimutatásaihoz szükséges információ nagy részét határidőre előállítja.

Persze Ő az is, akinek néha nincs kedve dolgozni, aki problémákkal küszködik, aki néha beteg lesz.

Mindez jelzi, hogy mi emberek mennyire összetettek vagyunk. Kérem, ne felejtse el, hogy ha valamelyik munkatársa hibázik, akkor ez mással is előfordulhat.

Ha sokszor hibázik, akkor lehetséges, hogy nem megfelelő beosztásban dolgozik. Próbálja meg mindenkinek megtalálni a helyét.

Az ERP bevezetése és működtetése az esetek túlnyomó többségében szervezeti és munkaköri átcsoportosítással jár. Ezt tudomásul kell venni, ez így természetes.

Érje el beosztással, pénzzel és jó szóval, dicsérettel azt, hogy a munkatársai akarják a rendszer hatékony működtetését. Lássák, hogy az Ön vállalatánál megéri jól dolgozni, mert annak van erkölcsi és anyagi megtérülése.

A sikeres ERP bevezetéshez sok sikert és kitartás kívánok.

Ezzel a tanulmánnyal szeretnék az Ön sikeréhez én is segítséget nyújtani.

A tanulmány letölthető: ERP bevezetés

Civissoft csapata

Scroll to top