Megtaláljuk a legjobb megoldást vállalkozása számára!

Vállalatirányítási rendszer bevezetése

Válassza személyre szabott megoldásainkat!

 

Átláthatóan és megbízhatóan visszük végig a folyamatokon.

 

Kérdése van?
Lépjen velünk kapcsolatba!

Vállalatirányítási rendszer bevezetése:

1.

Elemzés

Megvizsgáljuk a cége működését és minden ebből az igényből fakadó specialitást, igényeket. Ennek az eredménye az a tanulmány, amiben feladatokat, határidőket és felelősöket jelölünk ki a bevezetéshez.

2.

Installálás

A Megrendelő telephelyén szakembereink feltelepítik a szükséges programokat és elvégzik a mindennapos munkavégzéshez szükséges beállításokat. A beállításokat átbeszélik a Megrendelő rendszergazdáival, a rendszer üzemeltetőivel.

3.

Adatkonvertálás

A Megrendelő meglévő rendszeréből átemeljük az új rendszerbe a meghatározott állományokat és adatokat. A Megrendelővel közösen ellenőrizzük az adatkonvertálás minőségét és teljességét.

4.

Testreszabás

Egyeztetés után beillesztésre kerül minden speciális igény, amelyet a felhasználók leellenőriznek. Probléma vagy további igény esetén finomításra kerül sor.

5.

Betanítás

Az első szinten testreszabás közben kerülnek betanításra azok a kulcsfelhasználók, akik részt vesznek a bevezetésben. A második szinten a többi felhasználó és a rendszergazdák betanítása folyik.

6.

Kimentési, archiválási rendszer kidolgozása

Számítástechnikai berendezések egyik elengedhetetlen része, hogy olyan kimentési rendszer kialakítása történjen meg, amely lehetőséget biztosít hardver hiba esetén a legutolsó kimentésnek megfelelő állapot helyreállítására.

7.

Jogosultsági rendszer elkészítése

A Megrendelő szervezete folyamatosan változik, amely maga után vonja a jogosultság változását is. Rendszergazdáink olyan technológiákat adnak át, amely segít a jogosultsági rendszer gyors karbantartásában.

8.

Folyamatos szakmai tanácsadás

Törekszünk arra, hogy a bevezetés után minden tekintetben lehessen a munkatársainkra számítani. Eddigi eredményeink igazolják, hogy a Megrendelő problémáival való azonosulás legalább olyan fontos, mint maga a vállalatirányítási rendszer.

9.

Interface más rendszerek felé

Vannak olyan kapcsolódási pontok, ahol más partnerekkel kell együttműködni. Megteremtjük annak a lehetőségét, hogy ezek az információcserék zökkenőmentesek legyenek, illeszkedve a vállalatirányítási rendszer biztonsági és szerkezeti logikájához.

10.

Rendszergazdai feladatok ellátása

Rendszergazdáink szakmailag felkészültek arra, hogy a rendszer teljes működtetéséhez szükséges tapasztalataikat átadják a Megrendelő rendszergazdáinak, vagy az üzemeltetés teljes fázisát ellássák.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kérjen visszahívást!

Scroll to top